Дойде най-дългоочакваното време от годината – сезонът на отпуските. Онзи момент, в който все повече не ти се работи и все по-често кроиш планове за бягство към морето или планината. Има няколко неща, без които не тръгваш на път към слънчевите дестинации и от които можеш да натрупаш бонус точки с TBI Buy. Ето ги и тях…

  1. Слънцезащитна козметика

За да бъде здрава, кожата се нуждае от постоянна протекция от вредното въздействие на слънцето. Слънцето е основният фактор за фотостареенето на кожата. Образуват се фини линии, увисвания и се появяват „любимите“ ни бръчки. Слънцезащитният крем предпазва от обезцветяване и тъмни петна, причинени от слънчевите лъчи. Затова на първо място в нашата класация на нещата, без които не трябва да тръгваш на път е слънцезащитната козметика. Нашите партньори от Persona Health & Beauty предлагат до 5% бонус точки с всяка покупка.

2. Бански и други летни дрехи и аксесоари

Независимо къде си, стилът е нещото, на което никога не изневеряваш. Ако си от хората, които всеки сезон подменят гардероба си, май няма нужда да те подсещаме, че е време да се „обзаведеш“ с нов бански или шорти за плажа. Най-малкото… не може на снимките ти тази година да си с банския от миналата. И все пак колкото по-малко дрехи, толкова по-добре, но в Contrabanda ще откриеш всичко необходимо за тренди летен аутфит + 7% бонус точки. Za-za Underwear пък имат свежи попълнения в лятната си линия бански – с 5% бонус точки, а Drop-in ще ти предложат сърфове и други спортни аксесоари с до 8% бонус точки.

3. Слушалки

Независимо от приятната компания, с която пътуваш, понякога ти се иска да се изолираш с любима музика и да се излежаваш под чадъра. Избери си подходящи слушалки, ако твоите са за смяна, dice.bg имат най-различни предложения, а точките, които можеш да натрупаш са 7%.

4. Книга

Трудно се чете книга на плажа, но ако летуваш на тихо и спокойно място, книгата е задължителна. Най-амбициозните биха взели две, но все пак трябва да си оставиш и малко време за коктейли. Избери подходящо четиво в Elephant Bookstore с 5% бонус точки или Издателство и книжарница Екрие – с 10% бонус точки.

5. Board games

В дългите дни на плажа, чудесна работа в борбата със скуката вършат настолните игри. Pikko games ти носят 4% бонус точки за едни от най-забавните и популярни игри. Остави си малко място куфара, защото бързо може да ти доскучае.

6. Допълнителен багажник

Добре познаваме чувството, което те кара да вземеш повече от това, което можеш да събереш в куфара, сака или дори багажника на колата. Винаги искаш да имаш всичко необходимо, „ако ти потрябва“, „за всеки случай“. В случай, че наистина прекалиш или някой приятел реши да се включи в последния момент, Avtobagajnik.bg предлагат най-разнообразни външни багажници за различни модели автомобили с 3% бонус точки.

Приятно и изгодно пътуване с TBI Buy!