Takoteka

Tacos & Tequilla – all day, every day! Така те посрещат в един от най-добрите мексикански ресторанти в София. Takoteka е кокетно ресторантче в центъра, което те пренася в топло Мексико. Основните продукти в мексиканската кухня са боб, царевица, домати, картофи, чушки, пилешко, свинско и други. Кухнята на Takoteka е подчинена именно на тях и представя класически рецепти за такос, начос, кесадия, енчилади, а лютото е на изключителна почит. Музиката, настроението и обстановката са цветни, а напитките силни и освежаващи. Трудно ще опиташ по-вкусна Маргарита, а „Ако може без халапеньо…“ са думи, които никога не трябва да изричаш, ако искаш да си спестиш укорителните погледи на съседните маси. Приготви се за фиеста, тук настроението винаги е весело.

📍 ул. Шишман 22, София

Q-Ftetaria

Класиката в жанра… кюфтетата са религия във всички форми и размери. Q-Ftetaria предлага вкусно хапване в центъра на столицата. Мястото е с високи тавани и широки пространства, напомнящи американски стил. Кухнята е разнообразна. Името загатва достатъчно, но ресторантът предлага и различни салати и вегетариански ястия, разядки, сиренца и други специалитети, приготвени с продукти от селектирани производители и с най-добро качество. Ресторантът е подходящ както за срещи с приятели, така и за бизнес срещи. А ако не си много гладен… на бара винаги може да изпиеш някой хладен коктейл с подходящи сиренца или мезета. Петък или понеделник вечер, тук винаги е приятно и вкусно.

📍ул. Ангел Кънчев 1, София

КОРИЯТА

Корията е ресторант с история…
Първият ресторант е построен през 1962 г., в автентичен битов стил и класически български рецепти. Днес той е реновиран и предлага богато меню с интернационални вкусове – българска кухня, италианска кухня, средиземноморска кухня и специална селекция вина. Ресторантът е изключително просторен, подходящ е за всякакви малки или по-големи събития, освен ежеседмичното – наречено „петък вечер“. Мястото е много подходящо и за деца, тъй като предлага детски кът, в който малките клиенти имат възможност да се забавляват без да обезпокояват родителите си.

📍Околовръстен път 347, София

Gelateria Diana

Ако си решил да прекараш петък вечер у дома с любимия сериал и в компанията на нещо сладичко… Горещо ти препоръчаваме нещо разхлаждащо – GELATO! Мини през Gelateria Diana, които ще те изкушат със сладки предложения, на които трудно ще устоиш. Наред с празничните торти, сладкарницата предлага десерти и вкусни торти на парче, каноли, макарони, козунаци и вълшебното заначтчийско джелато. Има дни, в които искаме да започнем вечерята с десерт, за всички тях – Gelateria Diana.

📍 ул. Родопски извор 40, София
📍 бул. Черни връх 204, София

Kohinoor

Индийски ресторант-градина Kohinoor предлага автентична индийска кухня. Ако имаш планове за романтична петък вечер, това е твоето място. Подходящ е за всички влюбени в екзотиката. Индийската кухня е богата както на аромати, така и на вкусове и се характеризира с огромно разнообразие в зависимост от региона. Използват се разнообразни подправки, билки, зеленчуци и плодове. Със сигурност не е нещо, което опитваш всеки ден, ако отдавна не си пътувал кулинарно, позволи си това кратко пътешествие още тази петък вечер.

📍 бул. Гоце Делчев 67, София

Във всички ресторанти можеш да натрупаш или изхарчиш своите бонус точки с TBI Buy. Попитай за нас в ресторанта и добър апетит!