Ново партньорство! Една от най-успешните вериги бензиностанции в България вече е част от TBI Buy

Вече можеш да се възползваш от по-изгодни цени във всички обекти на бензиностанции Петрол. Благодарение на колаборацията ни с тях, всеки клиент на Петрол в страната може да си върне част от изхарчената сума под формата на бонус точки в приложението. Супер, нали?

Как става?

Единственото, което се изисква е да изтеглиш TBI Buy и да сканираш касовата си бележка, без да се ангажираш с допълнителни покупки или каквито и да е такси. Една точка е равна на един лев, а събраните точки можеш да харчи в обектите на над 450 наши партньори.

Използването на тази функционалност в апликацията не изключва прилагането на държавна отстъпка за зареждане на гориво. Освен за горива, точките могат да се събират и за всички останали продукти, които бензиностанции Петрол предлагат, с изключение на винетки и използването на карта за лоялност „клуб Грифон“.

„Поддръжката на автомобила е един от най-големите разходи в месечния бюджет. Ето защо се радваме, че заедно с нашите партньори от бензиностанции Петрол даваме възможност на българите да облекчат разноските си като вече всеки желаещ може да получи обратно част от похарчената сума и да я използва по свое желание в нашата партньорска мрежа“, коментира партньорството нашето CEO Денис Горбунов.

„В стремежа си да развиваме и надграждаме бранда Петрол, като развиваща се компания, спрямо най- новите тенденции в предлаганите услуги, партньорството с TBI Buy е още една стъпка към желанието ни да предоставим различни възможности за повишаване на клиентската удовлетвореност”, споделя Лъчезар Граматиков, главен търговски директор на Петрол.