„Купи сега, плати по-късно“ тенденциозно се превръща в предпочитан продукт за разплащане сред милениалите в световен мащаб, именно поради ползите, които предлага. Тъй като продуктът тепърва навлиза в България, започват да се появяват известни притеснения у потребителите. Съвсем скоро TBI Buy ще го включи в портфолиото си от услуги, но преди това ще разгледаме най-популярните митове, свързани с новия метод за разплащане.

„Купи сега, плати по-късно“ се възприема като поредния финансов продукт, който води до задлъжняване.

„Купи сега, плати по-късно“ е начин на разплащане, а не кредитен продукт и таргетира именно хора, които са скептични към кредитни карти и заеми. При него няма никакво оскъпяване, т.е. страхът от допълнително задлъжняване е нерелевантен. С 0% оскъпяване потребителите плащат същата сума, която биха платили накуп и по никакъв начин не натоварва бюджета им.

Финансовите продукти често имат скрити такси и условия. „Купи сега, плати по-късно“ може ли да обвърже клиентите със скрити такси?

 

Прозрачността е ключова! Затова се стараем да опознаем аудиторията, на която говорим и да комуникираме най-ясно все още непознатия продукт. Ще изясним всички дребни детайли, за да сме сигурни, че потребителите са спокойни, защото „Купи сега, плати по-късно“ не е обвързан със скрити лихви, такси или друго подвеждащо условие.

„Купи сега, плати по-късно“ има по-голям успех, когато се предлага от небанкови финансови институции.

 

Напротив! По-голямата част от потребителите предпочитат „Купи сега, плати по-късно“, подкрепен от банка пред предложение от небанкова или финтех компания. Предвид дългогодишния опит на потребителите с банки и банкови продукти, те вече са изградили доверие към тях. TBI Bank разполага с изградени, тествани и устойчиви механизми за работа, чрез които успява да гарантира бързо и коректно обслужване на бъдещия ни продукт.

Първата асоциация на потребителите с нов финансов продукт като „Купи сега, плати по-късно“ е, че той е сложен, процесът е тромав и отнема време.

Процесът по кандидатстване и одобрение за финансиране „Купи сега, плати по-късно“ е максимално улеснен. Той е бърз и дигитален. Изискват се минимални усилия от страна на клиентите, като да попълнят заявка за финансиране и да изчакат няколко минути за разглеждане на заявката. Процентът на одобрение е изключително висок, а потребители имат възможност за бързо и лесно разплащане веднага след одобрението.

„Купи сега, плати по-късно“ е кредит, с ново име. Много потребители възприемат „Купи сега, плати по-късно“, като „поредния кредит“.

 

„Купи сега, плати по-късно“ е нов продукт, иновативен метод на разплащане и нашата цел е да го разграничим от продукти, с които потребителите вече са имали лош опит.

 

Очаквай „Купи сега, плати по-късно“ в TBI Buy съвсем скоро.